Werken bij ons

 

CHAUFFEUR

Zoek je een leuke baan die goed betaalt? Wordt dan onze chauffeur!

Wij zoeken iemand met rijbewijs B die 38 uur per week op onze wagen wil rijden. Ervaring is niet noodzakelijk, wij leren je alles.

Ben je vrolijk en flexibel?

Bel 0183-647604 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een kennismakingsgesprek. 

 

VRIJWILLIGERS

Ons team bestaat uit 11 betaalde krachten en ongeveer 80 vrijwilligers. Bent u op zoek naar een werkervaringsplek om de aansluiting met de arbeidsmarkt te (her)vinden? Of wilt u gewoon graag uw steentje bijdragen aan een groener milieu? En dat dan ook nog in een gezellige omgeving?

We nodigen u dan van harte uit om contact met ons op te nemen; dan drinken we graag een kopje koffie met u om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: Momenteel zijn we vooral op zoek naar vrijwilligers voor inname goederen, apparaten testen, meubelen en schoonmaak.

Interesse? Mail of bel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0183 647 604.


STAGE

Kringloop Gorinchem is geaccrediteerd door SBB. Hierdoor voldoen wij aan kwalificaties om MBO studenten te begeleiden in het behalen van het praktijkgedeelte van hun opleiding. Ook bieden we de mogelijkheid tot het uitvoeren van maatschappelijke stages.

Interesse in een stage bij Kringloop Gorinchem? Vul het contactformulier in, bel naar 0183- 647 604 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.