Blijf op de hoogte!

Ontvang elke maand als eerste de laatste acties

* = verplicht veld
 • Kijk eens binnen

 • Vacatures

  Lampen

  U sorteert, test en prijst lampen en bevoorraadt de lampenafdeling in de winkel.

  Speelgoed

  U sorteert, prijst en bevoorraadt de winkel en zorgt ervoor dat alles netjes komt te liggen. Ook zorgt u ervoor dat uw deel van de winkel er in zijn totaliteit netjes uitziet.

  Apparaten

  U controleert of de tweedehands apparaten nog werken, rijdt de apparaten naar de winkel en zorgt dat alles mooi uitgestald staat. Dit geldt ook voor de gehele apparatenafdeling.

  Huishoudelijk en curiosa

  In deze functie gaat u aan de slag op de afdeling bazar (= huishoudelijk en curiosa). U sorteert de goederen, prijst de artikelen, vervoert artikelen naar de winkel, en zorgt ervoor dat deze juist gepresenteerd worden.

  Kleding

  De afdeling kleding sorteert en prijst goedgekeurde kleding, zorgt voor een representatief winkelbeeld en tijdige vervanging of aanvulling van kleding. Afgekeurde dan wel niet verkochte kleding wordt verwerkt voor een recyclingbedrijf.

  Textiel

  De afdeling textiel bestaat uit gordijnen, huishoudelijk textiel zoals o.a. handdoeken, theedoeken etc, kussens, dekens, overtrekken etc. U sorteert en prijst goedgekeurde textiel en zorgt voor een representatief winkelbeeld.

  Muziek

  Sorteren en prijzen van goedgekeurde cd’s, dvd’s en lp’s, af en toe nog eens een videoband of cassettebandje. Zorgen voor een correcte afvoer van afgekeurde materialen

  Boeken

  Sorteren en prijzen van goedgekeurde boeken en tijdschriften. Zorgen voor representatief winkelbeeld en een juiste afvoer van de afgekeurde boeken.

  Doe het zelf/sport

  Sorteren en prijzen van goedgekeurde doe het zelf artikelen. Daarnaast verantwoordelijk voor het testen van sportartikelen zoals bijvoorbeeld fitnessapparatuur.

  Kantoor
  Ondersteunende kantoorwerkzaamheden zoals telefoonaanname (vragen van klanten, plannen van ritten), printwerkzaamheden, bijhouden agenda’s eventueel uitgebreid met het bijhouden van website en social media.

  Chauffeur

  Samen met minimaal een collega bezorgt u spullen bij mensen thuis of haalt hier goederen op. Deze ritten worden uitgevoerd volgens een planning waardoor geen dag hetzelfde is. Dit maakt de functie leuk en uitdagend.

  Bijrijder

  Ondersteund de chauffeur bij het uitvoeren van de ritten. Een rijbewijs is niet vereist.

  Logistiek medewerker

  In het magazijn staat u klanten te woord en help ze bij het uitladen/aannemen van goederen die zij komen brengen.

  Meubelafdeling
  U etaleert meubels, beantwoordt vragen van klanten en maakt verkooporders. Na verloop van tijd prijst u samen met een collega de meubels.

 • Werk en leren

  Naast het terugdringen van de afvalberg heeft Kringloop Gorinchem een sociale doelstelling Kringloop Gorinchem wil een leuke werkplek zijn voor iedereen. Wij creëren werkgelegenheid en nodigen mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt van harte uit om te solliciteren.

  Kringloop Gorinchem is geaccrediteerd door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Hierdoor voldoen wij aan de kwalificaties om MBO-stagiaires te begeleiden in het behalen van het praktijkgedeelte van hun opleiding.

  STAGES

  Kringloop Gorinchem is geaccrediteerd door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Hierdoor voldoen wij aan de kwalificaties om MBO-stagiaires te begeleiden in het behalen van het praktijkgedeelte van hun opleiding.

  Kringloop Gorinchem kan niet zonder vrijwilligers!

  Zij zijn onmisbaar in onze organisatie en zorgen ervoor dat verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd. Ons team bestaat uit ongeveer 60 vrijwilligers en 7 betaalde krachten. Ben je op zoek naar leuke werkomgeving en afwisselende werkzaamheden? Kijk dan hier voor de vacatures voor vrijwilligers.

  SKG-802256SKG-802259

  Wij zoeken vrijwilligers die:

  – Minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar zijn; van 9.00 tot 13.00 of van 13.00 tot 17.00
  – Correct zijn in kleding en gedrag
  – Nauwkeurig kunnen werken
  – Kennis hebben van de Nederlandse taal